TASTE THE BEST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste The Best. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 14:55 Bestelling was zakelijk voor groot team. Alles was perfect, er ontbreekte ook niets. Het restaurant was super behulpzaam om alles ook een nummertje te geven zodat het makkelijk uitdelen was. Een echte aanrader voor bedrijf lunch !
5 jun 2024 om 11:17 Ik heb al heel vaak bij Taste the Best besteld en ze leveren telkens weer kwaliteit. Ik vind het eten hier ontzettend lekker en de levering is over het algemeen ook altijd snel.
26 mei 2024 om 20:32 Eten was niet klaar. De smaak vond ik niet goed, maar de friet was nog zacht, niet gaar genoeg. Daarnaast was de bezorging erg slecht. Zelden zo iemand aan de deur gehad. Voor mij een eenmalig experiment.
22 mei 2024 om 21:20 Oprecht tijdje niet zo goed gegeten was echt super lekker ik had de kip shoarma Arabische schotel
20 apr 2024 om 12:46 Bestelling kwam 40 minuten te laat. Patat was slap en de salade is uit het gerecht verdwenen
8 apr 2024 om 21:35 Hele onbeschofte, agressieve bezorger
4 apr 2024 om 18:43 Lams kapsalon: vlees was weinig en verbrandt, en alles was weinig alleen het bakje was groot??? Schandalig. Bezorger komt niet 1e verdieping bezorgen. 2 korte trappen lopen is lastig voor ze. Dit doen ze vaker dus ik ga hier zeker niet meer bestellen
4 apr 2024 om 18:41 Ze geven altijd aan om over 15 min te bezorgen. Echter komen ze rustig over een uur bezorgen. Niet alle bezorgers komen 1e verdieping leveren.
4 apr 2024 om 18:39 Ze gebruiken goedkoop kip veel botjes etc. In de gerechten. Wanneer bezorgers met auto komen willen ze het niet tot aan je deur brengen. Service = 0
3 apr 2024 om 20:15 Heerlijk eten en vers.
26 mrt 2024 om 21:22 Best falafel in Delft. Fries could be crispier. Good portions.
16 mrt 2024 om 20:39 Alles behalve geweldig, niet heel warm en heel veel rijst (niet eens besteld) onder een klein beetje vlees. Verpakking/bezorgen ook erg slecht, alles lekte en zat onder het vet....